Sporočilo o napaki

  • User warning: The following module is missing from the file system: autoupload. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/legen/nigrad.legen.si/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/legen/nigrad.legen.si/includes/menu.inc).

Urediti želim e-račun

E-račun je preprosta in udobna rešitev za plačevanje položnic. V osnovi gre za to, da preidete na brezpapirno poslovanje oz. da ne prejemate več klasične natisnjene položnice, ampak vas položnica pričaka ali neposredno v spletni banki ali pa jo prejmete po e-pošti. E-račun popolnoma enakovredno zamenja položnico oz. račun v papirni obliki.

 

Urediti želim
e-račun

Urediti želim trajnik

Izbira trajnika oz. direktna bremenitev poenostavi plačevanje računov, saj vam ni več treba stati v vrsti na banki ali pošti. Gre za to, da pooblastite banko, da z vašega osebnega računa poravna obveznosti do našega podjetja. Strah, da bi položnico založili ali pozabili plačati račun, bo tako za vselej odveč, o načrtovani bremenitvi pa boste obveščeni vnaprej.

 

Urediti želim
trajnik

E-NOVICE

Prijavite se k prijemanju naših novic in bodite
obveščeni o vseh aktualnih zadevah.