Sporočilo o napaki

  • User warning: The following module is missing from the file system: autoupload. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/legen/nigrad.legen.si/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/legen/nigrad.legen.si/includes/menu.inc).

Mesto Maribor in druga partnerska mesta projekta URGE med podpisniki Circular Cities Declaration

Circular Cities Declaration ( https://circularcitiesdeclaration.eu ) naj bi pospešila prehod iz linearnega v krožno gospodarstvo v Evropi in tako ustvarila z viri učinkovito, nizkoogljično in družbeno odgovorno družbo. Trenutno je deklaracijo podpisalo 28 evropskih mest.

Med podpisniki te deklaracije so kar 3 mesta, ki so partnerji v projektu URGE (https://www.nigrad.si/o-nas/evropski-projekti/projekt-urge-urbact), katerega partner je tudi podjetje Nigrad d.d.. Ta mesta so: Kopenhagen, Prato in seveda naš Maribor (https://circularcitiesdeclaration.eu/cities/maribor). Partnerji iz Granade pa so nas obvestili, da so v postopku podpisa deklaracije.

Ponosni smo, da je Nigrad skupaj s projektnimi partnerji projekta URGE dejaven pri prehodu iz linearnega v krožno gospodarstvo na področju gradbeništva.

E-NOVICE

Prijavite se k prijemanju naših novic in bodite
obveščeni o vseh aktualnih zadevah.